asiattica-viatges-asia-acompanyat-guia-mida
viatges acompanyats
asiattica-viatges-asia-acompanyat-guia-mida

Política de Privacitat

Vull agrair-te que estiguis en aquesta pàgina, això significa que les teves dades t'importen, i vols conèixer la destinació de les mateixes i qui les recull.

POLÍTICA DE PRIVACITAT

De conformitat amb el que es disposa en la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal, mitjançant l'acceptació de la present Política de Privadesa prestes el teu consentiment informat, exprés, lliure i inequívoc perquè les dades personals que proporcions a través de la pàgina web https://asiattica.com (d'ara endavant LLOC WEB) siguin incloses en un fitxer de “usuaris i subscriptors” i/o “client i/o proveïdor”.

La seva denominació social és: Xavier Pérez Rey
El seu CIF: 47900180N
El seu domicili social es troba: Arquebisbe Pont i Gol, 9 25300 Tàrrega
Email: info@asiattica.com
La seva activitat social és: Blogging i Assessories de Viatge.

Tot això degudament inscrit davant l'agència Espanyola de Protecció de Dades i respecte del que ASIATTICA garanteix que s'han aplicat les mesures de seguretat tant organitzatives com tècniques requerides pel Reial decret 1720/2007. La present Política de Privadesa serà vàlida únicament per a les dades de caràcter personal obtingudes en el Lloc Web, no sent aplicable per a aquella informació recaptada per tercers en altres pàgines web, fins i tot si aquestes es troben enllaçades pel Lloc Web. Amb això manifesto el meu compromís per mantenir i garantir les relacions comercials de forma segura mitjançant la protecció de les dades personals i garantint el dret a la privadesa de cadascun dels usuaris del nostre lloc web.

Què són les dades personals?

Una petita aproximació és important, per això, has de saber que seria qualsevol informació relativa a una persona que ens facilita quan visita el nostre lloc web, en el nostre cas nom i correu electrònic, i si compra algun producte i/o servei necessitant factura, sol·licitarem domicili complet, cognoms i DNI o CIF.

A més, quan visites el nostre lloc web, determinada informació s'emmagatzema automàticament per motius tècnics com l'adreça IP (que no està lligada a cap persona física, és a dir, sense noms ni cognoms) assignada pel seu proveïdor d'accés a Internet.

Finalitat de les dades recaptades i consentiment al tractament

Tal com es recull en l'article 5 de la LOPD, s'informa a l'USUARI que, a través dels formularis de contacte, o subscripcions es recapten dades (nom i correu electrònic), els quals s'emmagatzemen en un fitxer, amb l'exclusiva finalitat d'enviament de comunicacions electròniques, tals com: butlletins (newsletters), nous articles (posts), ofertes comercials, webinars gratuïts, així com altres comunicacions que ASIATTICA entén interessants per als seus USUARIS. Els camps marcats com d'emplenament obligatori, són imprescindibles per realitzar la finalitat expressada.

Així mateix podrà donar compliment mitjançant les dades, als requeriments sol·licitats pels USUARIS.

Únicament el titular tindrà accés a les seves dades, i en cap concepte, aquestes dades seran cedides, compartides, transferides, ni venudes a cap tercer.

L'acceptació de la política de privadesa, mitjançant el procediment establert de doble opt-in, s'entendrà amb caràcter general com la prestació de CONSENTIMENT EXPRÉS I INEQUÍVOC de l'article 6 de la LOPD de l'USUARI al tractament de les dades de caràcter personal en els termes que s'exposen en el present document, així com a la transferència internacional de dades que es produeix, exclusivament a causa de la ubicació física de les instal·lacions dels proveïdors de serveis i encarregats del tractament de dades.

Compliment de la normativa d'aplicació

El LLOC WEB compleix amb les directrius de la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal, el Reial decret 1720/2007 de 21 de desembre pel qual s'aprova el Reglament de desenvolupament d'aquesta Llei Orgànica i altra normativa vigent i d'aplicació a cada moment, vetllant per garantir un correcte ús i tractament de les dades personals de l'usuari.

Així mateix, LA WEB informa que dóna compliment a la Llei 34/2002 d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i el Comerç Electrònic i li sol·licitarà el seu consentiment a l'USUARI per al tractament del seu correu electrònic amb finalitats comercials a cada moment.

En compliment de l'establert en la LOPD, li informem que les dades subministrades, així com aquelles dades derivades de la seva navegació, podran ser emmagatzemats en els fitxers de la WEB i tractats per a la finalitat d'atendre la seva sol·licitud i el manteniment de la relació que s'estableixi en els formularis que subscrigui.

Adicionalment, l'USUARI consent el tractament de les seves dades amb la finalitat d'informar-los, per qualsevol mitjà, inclòs el correu electrònic, de productes i serveis de la WEB. En cas de no autoritzar el tractament de les seves dades amb la finalitat assenyalada anteriorment, l'USUARI podrà exercir el seu dret d'oposició al tractament de les seves dades en els termes i condicions previstes més endavant en l'apartat “Exercici de Drets ARCO”.

Mesures de Seguretat

ASIATTICA li informa que té implantades les mesures de seguretat d'índole tècnica i organitzatives necessàries per garantir la seguretat de les seves dades de caràcter personal i evitar la seva alteració, pèrdua i tractament i/o accés no autoritzat, tenint en compte de l'estat de la tecnologia, la naturalesa de les dades emmagatzemades i els riscos al fet que estan exposats, ja provinguin de l'acció humana o del mitjà físic o natural. Tot això de conformitat amb el previst en l'Art. 9 de la LOPD i el Títol VIII del RLOPD.

Així mateix, ASIATTICA ha establert mesures addicionals amb vista a reforçar la confidencialitat i integritat de la informació en la seva organització. Mantenint contínuament la supervisió, control i avaluació dels processos per assegurar el respecte a la privadesa de les dades.

Exercici de drets ARCO: Accés, Rectificació, Cancel·lació I Oposició

Aquelles persones físiques que hagin facilitat les seves dades a través de la web https://asiattica.com, podran dirigir-se al titular de la mateixa amb la finalitat de poder exercitar gratuïtament els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició respecte de les dades incorporades en els seus fitxers.

El mètode més ràpid i senzill seria accedint en el teu compte d'usuari directament i modificar les teves dades o esborrar el teu compte d'usuari. Qualsevol informació que necessitem emmagatzemar, en virtut d'una obligació legal o contractual, serà bloquejada i només utilitzada per a aquestes finalitats en lloc de ser esborrada.

L'interessat podrà exercitar els seus drets mitjançant comunicació per escrit dirigida a ASIATTICA amb la referència “Protecció de dades”, especificant les seves dades, acreditant la seva identitat i els motius de la seva sol·licitud en la següent adreça:

Xavier Pérez Rey
Arquebisbe Pont i Gol, 9
25300 Tàrrega

També podrà exercitar els drets ARCO, a través del correu electrònic: info@asiattica.com

Links o enllaços externs

Com un servei als nostres visitants, el nostre lloc web pot incloure enllaços a altres llocs que no són operats o controlats pel Lloc Web. Per això ASIATTICA no garanteix, ni es fa responsable de la licitud, fiabilitat, utilitat, veracitat i actualitat dels continguts de tals llocs web o de les seves pràctiques de privadesa. Si us plau, abans de proporcionar la seva informació personal a aquests llocs web aliens a https://asiattica.com, tingui en compte que les seves pràctiques de privadesa poden diferir de les nostres.

L'únic objecte dels enllaços és proporcionar a l'Usuari la possibilitat d'accedir a aquests enllaços i conèixer el nostre treball, encara que www.asiattica.com no ofereix ni comercialitza per si mateixa ni per mitjà de tercers la informació, continguts i serveis disponibles en els llocs enllaçats, ni aprova, supervisa o controla de cap manera els continguts i serveis i qualsevol material de qualsevol naturalesa existent en els mateixos. Https://asiattica.com no es responsabilitza en cap cas dels resultats que puguin derivar-se a l'Usuari per accés a aquests enllaços.

Modificació de la Política de Privacitat

Asiattica.com es reserva el dret a modificar la seva Política de Privadesa, d'acord al seu propi criteri, motivat per un canvi legislatiu, jurisprudencial o doctrinal de l'Agència Espanyola de Protecció de Dades.

Qualsevol modificació de la Política de Privadesa serà publicada almenys deu dies abans de la seva efectiva aplicació. L'ús de la Web després d'aquests canvis, implicarà l'acceptació dels mateixos.

Responsable del fitxer i encarregats del tractament

El responsable del fitxer de dades és Xavier Pérez Rey.

Com a encarregats de tractament aliens al citat responsable:

El lloc web Asiattica ha contractat els serveis de Hosting a WEBEMPRESA S.L. (identificat amb la marca comercial Webempresa), amb domicili social C/ Almagro 11 6º 7ª 1 . 28010 Madrid (MADRID), inscrita al Registro Mercantil de Madrid, Tomo 37232, Folio 212, Hoja M 664086, Sección 8, inscripción 1 y 2 amb C.I.F.: B65739856, que proporciona els serveis de hosting de la Web https://asiattica.com. Es pot consultar la política de privadesa i altres aspectes legals d'aquesta companyia al següent enllaç: https://www.webempresa.com/aviso-legal.html

Els serveis de subscripció per correu electrònic i enviament de newsletters a la companyia Active Campaign LLC (identificada per la marca comercial Active Campaign) podent-se consultar la seva política de privadesa a http://www.activecampaign.com/privacy-policy/

Serveis oferts per tercers en aquesta web

Per prestar serveis estrictament necessaris per al desenvolupament de la seva activitat, https://asiattica.com utilitza els següents prestadors sota les seves corresponents condicions de privadesa.

Hosting: Webempresa
Plataforma web: WordPress.org
Serveis de Missatgeria i enviament de butlletins: Active Campaign
Plataformes de plantilles per WordPress: Genesis i GeneratePress
Passarel·la de pagament: Stripe
Comptabilitat: Quaderno
Comentaris: Facebook Comments
Política de privadesa de fonts de rastreig utilitzades en aquest lloc: Google (Analytics).

A https://asiattica.com també s'estudien les preferències dels seus usuaris, les seves característiques demogràfiques, els seus patrons de tràfic, i una altra informació en conjunt per comprendre millor qui constitueix la nostra audiència i què és el que necessita. El rastreig de les preferències dels nostres usuaris també ens ajuda a mostrar-li els avisos publicitaris més rellevants.

L'usuari i, en general, qualsevol persona física o jurídica, podrà establir un enllaç o dispositiu tècnic d'enllaç (per exemple, links o botons) des del seu lloc web a https://asiattica.com (l'enllaç). L'establiment de l'enllaç no implica en cap cas l'existència de relacions entre https://asiattica.com i el propietari del lloc o de la pàgina web de la qual s'estableixi l'enllaç, ni l'acceptació o aprovació per part d'https://asiattica.com dels seus continguts o serveis. En tot cas, https://asiattica.com es reserva el dret de prohibir o inutilitzar a qualsevol moment qualsevol enllaç al Lloc web.

No desitges rebre informació de nosaltres o desitges revocar el teu consentiment?

De conformitat amb el que es disposa en la Llei 34/20023, d'11 de juny de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic pots oposar-te a l'ús de la teva informació per a finalitats publicitàries, recerques de mercat o desenvolupament d'enquestes de satisfacció a qualsevol moment, així com revocar el teu consentiment a qualsevol moment (sense efecte retroactiu).

Per a això, hauràs d'enviar un correu electrònic a l'adreça info@asiattica.com. Si has rebut publicitat per correu electrònic, també podràs oposar-te des d'aquest correu electrònic, punxant a l'enllaç inclòs en el mateix seguint les instruccions que et siguin facilitades. Una altra forma més senzilla seria accedir al teu compte d'usuari i seleccionar les opcions corresponents.

Si us plau, tingues en compte que els nostres sistemes poden requerir un lapse de temps que en cap cas superarà 48 hores perquè la teva oposició o revocació es facin efectives, entenent-se que durant aquest període de temps pots seguir rebent missatges.

En relació amb la gestió de les teves dades associades als perfils socials d'ASIATTICA, l'exercici del dret d'accés, dependrà de la funcionalitat de la xarxa social i les possibilitats d'accés a la informació dels perfils dels usuaris. En relació amb els drets d'accés i rectificació, li recomanem que solament podrà satisfer-se en relació a aquella informació que es trobi sota el control d'ASIATTICA.

A més podrà deixar d'interaccionar, seguir o rebre informació dels perfils socials d'ASIATTICA, eliminar els continguts que deixin d'interessar-te o restringir amb qui comparteix les seves connexions, mitjançant els mecanismes estipulats a les diferents xarxes socials.

L'usuari podrà accedir a les polítiques de privadesa de cada Xarxa Social, així com configurar el seu perfil per garantir la seva privadesa. ASIATTICA anima als usuaris a familiaritzar-se amb les condicions d'ús de les diferents xarxes socials abans de començar a usar-les.

Facebook: https://www.facebook.com/help/323540651073243/
Google: http://www.google.es/intl/es/policies/privacy/
Twitter: https://twitter.com/privacy
Instagram: https://help.instagram.com/519522125107875?helpref=page_content

Plugins Socials

A la nostra pàgina web t'oferim enllaços i serveis relacionats amb les diferents xarxes socials (exemple: “M'agrada” de Facebook). Si ets membre d'una xarxa social i fas clic sobre el corresponent enllaç, el proveïdor de la xarxa social podrà enllaçar les teves dades de perfil amb la informació i la teva visita a aquesta pàgina web.

Per tant, és convenient informar-te sobre les funcions i polítiques sobre el tractament de dades personals de la respectiva xarxa social, si accedeixes a una de les nostres pàgines web amb algun dels teus perfils en xarxes socials o comparteixes informació a través d'elles.

Pots accedir a tot moment a les polítiques de privadesa de les diferents xarxes socials, així com configurar el teu perfil per garantir la seva privadesa. Us animem a familiaritzar-se amb les condicions d'ús d'aquestes xarxes socials abans de començar a usar-les:

Facebook: https://www.facebook.com/help/323540651073243/
Google: http://www.google.es/intl/es/policies/privacy/
Twitter: https://twitter.com/privacy
Instagram: https://help.instagram.com/519522125107875?helpref=page_content

Acceptació i consentiment

L'Usuari declara haver estat informat de les condicions sobre protecció de dades de caràcter personal, acceptant i consentint el tractament dels mateixos per part de Xavier Pérez Rey en la forma i per a les finalitats indicades en l'avís legal.

Canvis en la present política de privacitat

Asiattica es reserva el dret a modificar la present política per adaptar-la a novetats legislatives o jurisprudencials així com a pràctiques de la indústria. En dites suposades, el Prestador anunciarà en aquesta pàgina els canvis introduïts amb raonable antelació a la seva posada en pràctica.

Política de Privacitat a 6 d'octubre de 2018

Deixa't veure per les xarxes!

T'apuntes a la nova generació de viatgers?

Apunta't a la nostra bústia viatgera. Descobriràs que viatjar més i millor és possible. 

© Copyright Asiattica  · Tots els drets reservats
Disseny web per Revolución Nómada amb GeneratePress  ·  Allotjada a Webempresa