asiattica-viatges-asia-acompanyat-guia-mida
viatges acompanyats
asiattica-viatges-asia-acompanyat-guia-mida

Som viatgers a temps complet i us farem un cop de mà per a viatjar més, millor i més barat

Si has arribat fins aquí és que ets tot un explorador. T'agrada viatjar per descobrir nous paratges, cultures, conèixer diferents gastronomies i persones i que, viatjar, és essencial en la teva vida.

Has fet cap a bon port.

En aquest blog us explicarem que viatjar està a l'abast de tothom. Benvingut!

Apunta't a la nostra Newsletter. T'enviarem els nostres trucs!

Asiattica neix l’any 2018. La passió per descobrir món i l'entusiasme per transmetre i ajudar als potencials exploradors s'estava forjant una il·lusió.

Parlarem sense embuts.

Els millors moments de les nostres vides els hem viscut viatjant.

Experiències vitals. Històries emocionants.

Descobrint aquest meravellós món en el que vivim.

D’un lloc a l'altre.

Coneixent nous països.

Cultures.

Gent.

Gastronomies.

És tot això el que ens va portar a iniciar el projecte.

Ens agradaria ajudar a tantes persones com fos possible a perdre la por a lo desconegut.

Lo desconegut és emocionant. És molt bonic i gratificant.

Si ets sents així, t’invito a que et llencis al món exterior, fora de la zona de comfort i disfrutis de les meravelles del planeta terra.

Ets dels que pensa que...

 • Viatjar a països exòtics i paradisíacs és només cosa de rics?
 • No tens temps d'organitzar-te un viatge d'aquesta envergadura?
 • Necessita informació pràctica i específica per afrontar la seva nova destinació?
 • question-circle
  No domina idiomes i això et limita?
 • question-circle
  Les destinacions exòtiques són massa feréstegues?
 • question-circle
  T'agradaria veure món però no ho vols fer sol?
 • question-circle
  T'agradaria saber on van els teus diners?
 • Jo mai podré veure les grans meravelles del món...?

NOSALTRES ET PODEM AJUDAR

L'estiu del 2015 vam prendre la decisió més important de les nostres vides fins al moment. Deixar la feina i marxar a viatjar. "Però què dius...? Tal i com està la cosa deixaràs la feina per viatjar...? Doncs si. Així vam fer-ho. Vam deixar una feina estable tant un com l'altre per viatjar. Necessitàvem fer-ho i així va ser.

Bitllet d'anada en mà i motxilla a la gepa, Kuala Lumpur, capital de Malàisia ens esperava al setembre d'aquell mateix any com a primera destinació. 23 hores de vol després, arribem. Com podem descriure la sensació que vam tenir al sortir per la porta de l'aeroport? Sincerament va ser una sensació entre emocionant i calorosa. Molta calor. Xoc tèrmic. Però us podem assegurar que aquella decisió segueix sent la millor que hem pres en les nostres vides. Lliures. Viatge per endavant.

El nostre viatge no tenia bitllet de tornada. Així que teníem clar com volíem viatjar.

A poc a poc.

Assaborint cada indret, cada persona, cada àpat, cada racó, cada animal vist (fins i tot una formiga... si! una formiga), cada temple, cada coco i fins i tot els diluvis (hem de reconèixer que al primer moment et molesta, però una vegada xops... perquè no gaudir de la pluja?)...

Així que van anar passant els mesos. Fent ruta pels països del sud-est asiàtic. A peu. Sempre per terra (excepte Indonesia... encara no sabem com caminar per l'aigua).

D'aquesta manera vam aprendre a viatjar. Començant per buscar els millors allotjaments i els més barats, les millors parades per menjar (si... es menja molt i molt molt bé al carrer, i barat!), descobrint indrets amagats a mà esquerra de les cues turístiques...

Perdona... m'estic enrotllant!

Ara mateix ens trobem en el punt que volem transmetre la nostra passió, els nostres valors i la nostra forma de viatjar, per tal d'aconseguir que, ni que sigui una sola persona, sigui feliç mentre viatja i quan torni a casa en tingui nostàlgia.

Ara mateix, viatjar s'ha convertit en un pilar fonamental en el nostre dia a dia i ens ha fet adonar què volíem fer amb les nostres vides.

Volem transmetre't la nostra passió, la nostra forma de viatjar i els nostres valors.

Volem que tu també obris els ulls i experimentis el fort impacte positiu que viatjar pot tenir sobre el teu creixement personal.

Et compartirem consells, recursos i idees per ajudar-te a viatjar més, per menys. I així eliminant l'errònia idea de que viatjar és només una qüestió de diners

Però com podem viatjar més i millor?

Tens tres formes per a viatjar més i millor:

 • Viatjant pel teu compte dissenyant el teu viatge amb la nostra ajuda. Deixa que et fem un cop de mà aportant tota la nostra experiència viatgera per dissenyar un viatge 100% exclusiu per a tu d'acord als teus gustos i necessitats. Maximitza tant el teu temps com els teus diners.
 • Viatjant en grup amb un dels guies acompanyants de la casa experimentat en el país en qüestió i un grup reduït de gent. Segueix la teva essència, tria el viatge que més t'agradi i resol tots els teus dubtes amb el dissenyador del viatge. Tu gaudeix!
 • Aprenent de la nostra experiència: llegeix tot el que escrivim gratuïtament al blog sobre viatges. És un camí més lent, però pots fer-ho.

Creus que Asiattica és interessant?

Si creus que Asiattica pot ser interessant per algú que coneixes... Fes-li saber!