asiattica-viatges-asia-acompanyat-guia-mida
viatges acompanyats
asiattica-viatges-asia-acompanyat-guia-mida

Els viatges que organitzem
són viatges d'autor, únics i amb valors

Si, són viatges d'autor dissenyats íntegrament per la Cristina i el Xavier per tal que es converteixin en una experiència fortament positiva en els viatgers. A tals efectes desenvolupem i organitzem viatges únics tenint en compte els nostres valors.

Abans de res, nosaltres som viatgers, no turistes.

Ser viatgers i no turistes significa viure una experiència única. Fora de les rutes turístiques preestablertes per les grans multinacionals que organitzen paquets multitudinaris. Ser viatgers significa viure i conviure d'una societat, una llengua i una cultura. En els nostres viatges selecciones amb molt de compte els indrets a visitar durant la ruta i la forma d'arribar a ells. Considerem que per tal d'interaccionar amb la cultura i la societat del país en que viatgem és bàsic seleccionar amb compte serveis de proximitat, és a dir, per exemple, hotels i restaurants locals o bé transports públics o d'una empresa petita i familiar. Són aquestes persones les que imprimeixen la diferència. 

Viatjant amb nosaltres sortiràs de la fila de formigues estrangeres que segueixen la formiga en cap. T'ensenyarem els llocs que hem descobert al llarg del nostre camí.

Enriquim l'economia local.

Sabem on invertim els diners i ens agrada enriquir l'economia local, petits negocis autòctons i familiars (allotjaments, restaurants, transports, guies...). El que pretenem és que els diners caiguin a les mans de la gent del país i no en grans inversors. D'aquesta manera aconseguim dos objectius en un. Primer, estem enriquint les families que viuen en el país que viatgem, el seu propi país, gent que viu exclusivament d'això i per a tal cosa hi posa el seu esforç. I segon, i més important, aconseguim un coneixement més profund de la cultura i societat ja que, per exemple, un guia local content i ben pagat, és or pur a l'hora de fer la seva feina.

Viatjar sostenible i ecològic és possible

En els nostres viatges la sostenibilitat i l'ecologia del territori és bàsica. L'única empremta que volem deixar allà on trepitgem són somriures i bona energia. En cap cas contribuirem en cap mena d'acte que provoqui la destrucció dels espais naturals. A tals efectes el nostre comportament envers a la natura serà sempre impecable i de respecte i els allotjaments i les activitats aniran en aquesta línia.

Viatjar més barat és possible

I tant si es possible. Només cal desfer-se de les empreses intermediàries i contractar empreses i negocis de petita envergadura i locals que ofereixen els seus serveis a un preu més que raonable. Aquesta premissa ens brindarà tant reduir costos com el control total del pressupost ja que eliminarem els intermediaris amb altes comissions operatives i seràs tu mateix qui en mà abonarà molts dels serveis. Sabràs on i com et gastes els teus diners i això et permetrà decidir si els valors del servei en qüestió encaixen amb els teus i ser l'heroi de les teves pròpies decisions. 

Estimem els animals

En els nostres viatges evitem totes les activitats que incloguin la seva explotació tals com passejos en elefants o visites a santuaris de dubtosa reputació. Si realitzem alguna activitat d'observació d'animals sempre serà en el seu hàbitat natural i seguint un 'codi de bones pràctiques' per no interferir en el fer dels animals. Tenim clar que no volem contribuir ni en sentenciar animals salvatges a una vida engabiada ni tampoc als maltractes que reben per tal de "domesticar" un animal salvatge. 

En aquells viatges que, prèvia investigació i contacte, considerem que hi hagi entitats que treballen a favor de la recuperació i cura dels animals, estarem encantats en col·laborar i gaudir d'una experiència increïble.

Estimem a les persones

Des d'asiattica creiem que les persones són realment qui marquen la diferència en l'experiència que t'endús d'un país. Per a tal cosa, els nostres proveïdors sempre seran autòctons que coneixen i comparteixen l'amor per la seva regió. Qui treballa la terra se la mereix.

Veuràs com un guia local ben pagat "de sobte sap molta més història" que un que no està ben pagat. Això no succeeix perquè els subordinats a empreses estrangeres no s'estimin el que fan, sinó que quan valores una persona pel que es mereix, aquesta persona respon amb la seva ànima. Ens entenem?

Això ho aconseguirem contractant serveis de proximitat, de les petites empreses familiars que conformen el teixit empresarial local i no en grans cadenes i inversors multinacionals.

Al pot petit hi ha la bona confitura

Des d'asiattica apostem per viatges poc convencionals i únics en grups reduïts on la missió del mateix no només és explorar i gaudir de visitar un indret nou, sinó que també compartir-ho amb la resta de viatgers que conformen el grup, creant una simbiosis personal entre els expedicionaris.

El viatge no només dura els 15-16 dies establerts per la ruta sinó que comença abans de que el mateix comenci, continua durant l'estada i acaba més enllà. Mantindrem contacte constant per tal de generar cohesió i amistat. Només llavors el viatge s'elevarà a un grau superior i no només amb el típic "jo he estat a...".


Ens entenem?


Si creus que comparteixes els nostres valors i estàs en la seva línia no dubtis a fer un cop d'ull als nostres viatges, i si te n'agrada algun apuntar-t'hi sense abans, sens dubte, resoldre tots els dubtes que puguis tenir. Els cors tranquils són els que nosaltres busquem, són els que aporten valor allà on trepitgen.

filosofia-viatges
filosofia-viatges

Vols ser el primer en saber quan serà la pròxima expedició?

Apunta't a aquest butlletí i et mantindrem al dia de les noves expedicions com també de promocions úniques per a subscriptors, articles i trucs que t'ajudaran a viatjar més i millor!

Deixa't veure per les xarxes!

T'apuntes a la nova generació de viatgers?

Apunta't a la nostra bústia viatgera. Descobriràs que viatjar més i millor és possible.